Polstring Møbler Rengøring Hjælper Med At Beskytte Din Investment

Møbler rengøring hjælper med at beskytte din investering

Ved siden af dit hjem og din bil er købe møbler en af de største investeringer, du vil gøre. Køb kvalitetsmøbler er vigtig, men det er kun en del af ligningen. Den anden? Polstring møbler rengøring der vil beskytte din investering.

Stof valg

Møblerne rensning oparbejde starter med ordentlig stof udvælgelse, pleje og vedligeholdelse. Om du skal købe et nyt stykke af møbler eller har en eksisterende stykke møbel Ombetrukket, det er vigtigt at vælge et stof, der er et godt match for brug det vil modtage. Hvis du har en familie med små børn, for eksempel, er det nok ikke en god idé at vælge pletten eller brocade for familieværelse, da overfladen af stoffet er tilbøjelige til at bære med kraftig brug. Det er en meget bedre satsning at vælge en tætvævet stof, der kan modstå støv, snavs og friktion af daglig brug. For godt brugt stykker er det også en god idé at tilføje en smudsafvisende behandling til stoffet. Mens denne behandling ikke vil gøre stykker vandtæt, vil det øge levetiden af møblerne.

Møbler pleje

Ved at følge nogle enkle retningslinjer kan du øge levetiden af din polstrede møbler. Først, selvfølgelig, du skal tørre op ethvert spild så snart de opstår. For det andet bør du vakuum eller børste dine polstring en gang om ugen. Dette forhindrer snavs i at bygge mellem fibrene i stoffet og vil forlænge levetiden på dine møbler. Tredje, du skal slå din puder en gang om ugen så, at de vil bevare deres form og bære jævnt. Fjerde, du bør prøve og holde din polstrede møbler ud af direkte sollys; de ultraviolette stråler fra solen kan falme farver af dine møbler og forårsage stof forværres for tidligt.

Møbler vedligeholdelse

Den tredje gren til at beskytte den investering du gøre i din polstrede møbler gør sikker på at have det professionelt rengøres en gang om året. Selv om det kan være fristende at prøve polstring rengøring selv, modstå trangen. Tekstiler er normalt mærket med "rensningsevne koder," nemlig W, S, WS og X. Disse koder videregive oplysninger om typen rengøringsmidler, der kan bruges på stoffet.

Advarsel om afhængige professionel polstring cleaners især gælder hvis din sofa er dækket i en microfiber eller læder. Hvis det er tilfældet, skal du lade vedligeholdelse til en microfiber sofa rengøring eller læder møbler rengøring ekspert.

At finde ekspert møbler Cleaners

Fordi dine møbler repræsenterer en væsentlig investering, være på vagt over for polstring cleaners, der rod din postkasse med tilbud om billig rengøring. I stedet afhænge af et firma, der roser sig af sit netværk af møbler rengøring eksperter. Du bør kunne gå online og finde et bibliotek af uddannede eksperter i dit område, der vil give dig med kvalitet, overkommelige polstring møbler rengøring.

Når du gør det, kan du forvente at teknikeren vil komme til dit hjem og inspicere dine møbler for potentielt permanente pletter eller skader. Han eller hun vil typisk først støvsuge møbler skal renses, og derefter pre-omgås potentiale pletter. Efter at han eller hun skal udføre polstring rengøring efter stof pleje specifikationer, og måske endda hastighed tørretid med en føntørrer. I slutningen af processen, vil teknikeren tale med dig om rengøring og mulighed at inspicere hans eller hendes arbejde.

Husk, polstring møbler rengøring hjælper med at bevare din investering. Påberåbe sig en ekspert vil sikre, at polstring i dit hjem modtager pleje og vedligeholdelse, det fortjener.